Prosjekter

siden 2014 har vi jobbet på en rekke app prosjekter og vært underleverandør til AppMedia AS. Nedenfor finner du en oversikt over prosjekter som er utført av Appel X.

BootyBuilder er en app vi har designet og utviklet til iPhone og Android.I appen kan du få nyttige treningstips via å kjøpe video instruksjoner eller treningsprogram satt sammen av den kjente treningsbloggeren Denice Moberg. Kommer snart på
    

MiitMi er en norsk dating app med sveip, videopresentasjon, video samler, chat og mye mer. Appen er under utvikling og forventes lansert i løpet av Q2 2018. Gå til http://miitmi.no for mer informasjon.Kommer snart på
    

Kjørebok i utmark er enda en app vi har utviklet i samarbeid med AppMedia for Åfjord kommune. Appen kommer til iOS og Android, og lar snøscooter eiere registrere turer som tas i utmark i Åfjord kommune. 
Vi står for design og utvikling av iPhone og Android appen
    

Viltbørsen er en del av prosjektet Forenkling av utmarksforvaltning i Åfjord kommune. Målet er å spare ressurser og arbeid, når felt vilt skal meldes inn og publiseres for innbyggerne. I tillegg blir viltbørsen langt mer tilgjengelig gjennom denne appen for iPhone og Android.Appel X har stått for design og prosjektledelse i dette prosjektet for AppMedia AS. 
    

Hydra Stats er en app for deg som benytter deg av Hydra eCommerce eller Hydra Logistics. Appen gir deg løpende oversikt over salgstall, bestselgende produkter, kategorier, merkevarer, selgere og salgskanaler. Appen gir deg full kontroll på forretningens salgsprestasjoner i virkelig tid.Appel X har stått for Design av 2 iPhone apper + 2 Appletv apper for AppMedia AS
    

Dette er en bedriftsintern sosial medie app vi har utviklet for Santander Nordic. Appen er 100% native og kodet i Objective-C for iPhone og Java for Android. Løsningen trenger krever innlogging for å kunne benyttes. Appen er distribuert via en MDM/MAM løsning internt i selskapet og ikke via AppStore og Google Play. I tillegg har vi utviklet hele backend løsningen i Ruby on Rails for å administrere brukere, funksjoner og innhold i appen. Denne løsningen er hostet internt hos Santander.Appel X har stått for design og prosjektledelse i dette prosjektet for AppMedia AS. 
  

Dette er en bedriftsintern app vi har laget for Subaru Norge og deres forhandlere. Appen er distribuert via AppStore og Google play, men krever innlogging for å kunne brukes. Appen fungerer både på iOS, Andoid og som intranettside, samt at den er tilpasset både mobil og tablet.Appel X står for hele produksjonen av denne rammeverksappen for Subaru Norge.
    

Den mobile oppslagstavlen. Denne appen er utviklet for Bulletina Inc. Appen er en mobil oppslagstavle som lar privatbrukere og firmaer legge ut ting de vil selge, gi bort eller leie ut. Firmaer og butikker kan i tillegg legge ut sine tilbud og tjenester. Bulletina er utviklet som en 100% native app for iPhone og Android. For mer informasjon om appen gå til: www.bulletina.com

Appel X er deleier av dette prosjektet og har stått for design av app og merkevare.
    

Med denne appen kan du enkelt skanne strekkoden på medisiner og andre preparater du bruker for å se om disse står oppført som doping på World Anti-Doping Agency listen. En sikkerhet for deg som idrettsutøver.
Appen samler ikke inn noe informasjon om de medikamenter som skannes eller som det gjøres oppslag i. Det deles eller lagres ikke noe informasjon om resultat av skanning i appen. Alt foregår i appen og kun for deg!

Appel X er deleier av dette prosjektet og har stått for design av app og merkevare.
    

Ordentlig Radio har lyttere over hele verden på www.oradio.no og når nesten to millioner mennesker på DAB i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud og Vestfold. I tillegg er det flere lokalradiostasjoner som videreformidler Ordentlig Radio på FM. Appen lar deg lytte til Ordentlig Radio hvor som helst i verden uavhengig av FM eller DAB. Appen er gratis å laste ned og er laget for iPhone, iPad, Android og tablets.

    

There are no shortcuts to quality apps!